26 Ocak 2009 Pazartesi

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?


Tür : Komedi / Tarihi
Gösterim Tarihi : 17 Şubat 2006
Yönetmen : Ezel Akay
Senaryo : Levent Kazak , Ezel Akay
Görüntü Yönetmeni : Hayk Kirakosyan
Müzik : Ender AKAY
Yapım : 2005, Türkiye


Oyuncular

Haluk Bilginer (Karagöz) , Beyaz (Hacivat) , Ragıp Savaş (Orhan Gazi) , Levent Kazak (Dimitri) , Ayşe Tolga (Nilüfer Hatun) , Ayşen Gruda (Ana) , Altay Özbek (Çoban) , Hasan Ali Mete (Küşteri) , Serdar Gökhan (Köse Mihal) , Şebnem Dönmez (Ayşe Hatun) , Güven Kıraç (Pervane)

14.yüzyılda Bursa’dayız… Anadolu’daki Moğol tehlikesi fırtınalar estirirken halkın büyük bir kısmı kaçmakta ve Bursa’ya yerleşmektedir. Üstelik sedece halk değil, çeşitli devletlerin ve beyliklerin liderleri de bu kente sığınır. Dinleri, dilleri apayrı olan insanların bir arada yaşadığı Bursa karmakarışık bir yer olurken Osmanlı da, İmparatorluğu’nun ilk tohumlarını atmaktadır.

Karagöz ve Hacivat’ın hikayesi de burada başlar. Akıllı ama cahil, sinirli ama komik Karagöz, kendisinin tam tersi olan zekasını fırsatçılığı ile birleştirip her işten sıyrılan Hacivat ile tanışır. Orhan Gazi’nin adına yapılan caminin inşaatında beraber çalışmaya başlarlar. Ama yaptıkları işten çok, mizah yönü kuvvetli sohbetleri hemen farkedilir. Atışmaları sırasındaki komiklikleri o kadar ünlü olur ki, davetten davete koştururlar, gülmek isteyenlerin gönlünü yapmak için.

Şöhretin bedeli şimdi nasıl ağırsa o yıllarda da bundan farksızdır. Hacivat ve Karagöz’ün hem güldüren hem düşündüren diyaloglarından rahatsız olanların kahramanların kaderini değiştirmeleri hiç de zor olmayacaktır.

Barda - Türk Sineması







İzlemeye değer bir film.

Türev (2005) Türk Sineması



20 Ocak 2009 Salı

Çarıklı Milyoner - Türk Sineması



Eğreti Gelin - Türk Sineması(+16)



Beyza’nın Kadınları - Türk Sineması



Tür : Polisiye / Gerilim Yönetmen : Mustafa Altıoklar Senaryo : Mustafa Altıoklar , Nükhet Bıçakçı , Ebru Hacıoğlu Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan Müzik : Fahir Atakoğlu Yapım : 2006, Türkiye , 137 dk. Oyuncular :Tamer Karadağlı , Demet Evgar , Levent Üzümcü , Arda Kural , Haldun Boysan , Engin Hepileri , Berrak Tüzünataç , Aslı Bayram , Damla Başak , Salih Güney , Mine Çayıroğlu

KONU: İstanbul’un çeşitli semtlerinde bulunan kesik bacaklar halk arasında panik yaratmaya başlarken komiser Fatih olayı çözmekle görevlendirilir. Bu dava boyunca ortağı, Amerika’da eğitim almış bir seri katil uzmanı psikiyatr olan Doruk’tur. Seri katil profillerini çözmedeki başarısına rağmen Doruk yanıbaşındaki sorunun farkında bile değildir. Karısı Beyza bilinç kayıplarıyla başetmeye çalışmakta ve kayıp zamanlarının izini sürmektedir Komiser ve psikiyatr seri katil bulmacası içine her gün daha fazla gömülürken, Beyza da nasıl olduğunu anlamasa da kurbanlarla arasında tuhaf bir ilişki farkeder

Babam ve Oğlum - Türk Sineması



Yıl 1987 Babası yedi yaşındaki Deniz’i, Ege’de küçük bir kasabada yaşayan dedesine bırakmak zorunda kalır. O zamana kadar istanbul’da yaşayan Deniz kendini birden çılgın bir Ege ailesinin ortasında bulur. Bir taraftan kasaba ve çiftlik yaşamına uyum sağlamaya çalışırken bir taraftanbüyüklerin dünyasınınkarmaşık ilişkilerini anlamaya çalışır.Zaman zaman da gerçek dünyadan kopup hayaller aleminde yolculuğa çıkar.

17 Ocak 2009 Cumartesi

Click - Yabancı Sinema


Filmin Konusu:
Michael Newman Kimdir’>Michael Newman, iflah olmaz bir işkoliktir. Karısı ve iki çocuğuyla birlikte güzel bir yaşamı olmasına rağmen bütün hayatını, bir türlü memnun olmak bilmeyen patronunun da etkisiyle işinde geçirmektedir.

Bir akşam yorgun bir şekilde eve dönünce evdeki kumanda yığınının içinde, televizyonun kumandasını bir türlü bulamaz. Elektronik eşyaların hepsini birden çalıştıran bir kumanda bulabilme isteğiyle Bed, Bath, & Beyond dükkanına gider. Ama burda sadece elektronik eşyaları değil, bütün hayatını kumanda edebileceği bir alet bulur. İlk başlarda bunun bir mucize olduğunu düşünse de, zamanla bu kumanda, hayatını büyük bir çıkmaza sürükleyecek ve hayatının aslında ne kadar anlamlı olduğunu anlamasını sağlayacaktır.

Frank Coraci yönetimindeki Click, Adam Sandler takipçilerinin yine keyifle izleyebilecekleri bir film.

Yönetmen: Frank Coraci

İzlemek İçin Tıklayın

Amerikan Pastasi 6 - Yabancı Sinema


Tür : Komedi
Yönetmen : Andrew Waller
Yapım : 2007, ABD
Süre : 84 dk.

Oyuncular :
Robbie Amell, Bradford Anderson, Tatiana Anderson
Christine Barger, Shannon Beckner, Angela Besharah
Pilar Cazares, Erica Cox

Filmin Konusu :
Pastanın en müstehcen dilimi! Sansürsüz! Parti devam ediyor…
Amerikan Pastası Sunar Parti Evi’yle, kolej tarihinin en eğlenceli ve seksi yılını geçirmeye hazırlanın. Dwight Stifler, kuzeni Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy) ve birbirinden rezil Beta House öğrencileri, pastanın en seksi, en vahşi ve en yeni diliminde sizi kahkahalara boğmak üzere biraraya geliyor.





Amerikan Pastası 4: Bando Kampı - Yabancı Sinema


TUR================>Komedi / Gençlik
YONETMEN ===========>Steve Rash
SENARYO ============>Adam Herz, Brad Riddell
MUZİK ==============>Robert Folk
GOSTERİM TARİHİ=======>26 Aralık 2005
YAPIM ==============>2005, ABD
SURE ===============>87 Dk ..
Oyuncular============>Arielle Kebbel, Eugene Levy, Tad Hilgenbrink, Matt Barr, Chris Owen, Crystle Lea Lightning

KONU==>

Stifler’ın erkek kardeşi Matt yaz tatilini bir bando kampında geçirmekle cezalandırılır.
Türlü anormalliklerin yaşandığı bando kampı Matt’in gizli kameraları ve seksi danışmanları
yüzünden tam bir karnavala dönüşür ..

Kiralık Fedai - Yabancı Sinema



Tür :=========>Komedi
Yönetmen: ====>Steven Brill
Senaryo : =====>Kristofor Brown,Seth Rogen
Süre : =======> 109 Dk…
Yapım:=======>2008 ABD
Oyuncular: ====>Owen Wilson,Nate Hartley,Casey Boersma,
Matt Walsh,Lisa Ann Water,David Koechner

konusu:
Ryan (Troy Gentile), Wade (Nate Hartley) ve Emmit (David Dorfman) lisenin ilk günü birarada ve oldukça havalıdırlar…Ta ki, onlara küçük Hannibal Lecter gibi gelen okul kabadayısı Filkins (Alex Frost) ile karşılaşana kadar. Filkins’in terör saltanatından -tamamen yutulmadan önce- kendilerini korumak için paralı asker dergisinde yer alan ilanlardan kiralık bir fedai tutmaya karar verirler. En uygun yanıt -en ucuz-, kumsalda yatıp kalkan evsiz Drillbit Taylor (Owen Wilson)’dan gelir. Drillbit Taylor üçlüyü bazı fiziksel ve zihinsel eğitimlere tabii tutar









7 Ocak 2009 Çarşamba

Muro Film Müziği Üşür Ölüm Bile

Bir ormanda tutup onu Bağladılar ağaca Yumdu sanki uyur gibi Gözlerini usulca Bir soğuk yel eser Üşür ölüm bile Anlatır akan kanı.

50 Cent in evini izle

Ve Karşınızda 50 Cent'in Büyüleyici Muhteşem evi. Bu Ev hakkında söylenecek söz bulamıyorum... Yarışmada Birşey daha dikkatimi çekti. 50 Cent O Kadar parası olmasına rağmen 200 Dolar değerinde bir mont 5 dolar değerinde bir t-shirt giyiyor. Bide bizim ünlülere bakın

1 Ocak 2009 Perşembe

Hadise - Düm Tek Tek 2009 Eurovision Şarkısı

çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video