19 Şubat 2009 Perşembe

Çılgın Dostlar 2 - Yabancı Sinema



Tür : Komedi / Macera / Animasyon
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Matthew O Callaghan , Todd Wilderman
Senaryo : David I. Stern
Yapım : 2009, ABD , 86 dk.

Seslendirenler : Joel McHale (Elliot) , Crispin Glover , Jane Krakowski (Giselle) , Mike Epps , Olivia Hack (Charlene) , Steve Schirripa


KONUSU

Boog ve Elliot daha büyük çılgınlıklar için geri döndü.

Elliot, Giselle’e sırılsıklam aşık olmuştur ama tam da o sıralar Mr. Weenie bir grup şımarık ev hayvanı tarafından sahibine götürülmek için kaçırılır.

Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy ve ormanın tüm sakinleri bir plan hazırla**** sosise benzeyen arkadaşlarını kurtarmayı kendilerine görev bilirler. Bu plan onları ev hayvanlarının dünyasına götürür.

Düşmanları olan ev hayvanlarıysa, oyuncak kaniş Fifi’nin de engeliyle, Mr. Weenie’yi savaşmadan bırakmama kararındadırlar.


Dehşet Treni - Yabancı Sinema



Tür : Gerilim / Gizem / Korku / Suç
Yönetmen : Ryuhei Kitamura
Senaryo : Clive Barker, Jeff Buhler
Oyuncular : Tony Curran, Roger Bart, Vinnie Jones, Leslie Bibb, Brooke Shields, Bradley Cooper, Peter Jacobson, Barbara Eve Harris, Hawk Younkins, Dan Callahan, Jayson Sanchez, Michael Didriksson
Yapımcı : Tom Rosenberg, Jorge Saralegui, Gary Lucchesi, Richard S. Wright, Clive Barker, Eric Reid
Görüntü Yönetmeni : Jonathan Sela
Müzik : Robb Williamson, Johannes Kobilke
Dağıtım : Tiglon
Süre : 1 saat, 38 dk.
Gösterim Tarihi : 10 Ekim 2008

Özet :
New York’lu bir fotoğrafçı olan Leon Kaufman (Bradley Cooper), sanat galerisi sahibi olan Susan Hoff (Brooke Shields)’in etkisiyle daha dişli hale gelmektedir Bu sırada bir seri katille yolları kesişen Leon, insanlığın karanlık tarafına şahit olmaya başlayacaktır…Geceleri metrolarda seri cinayetler işleyen Mahogany (Vinnie Jones), kurbanlarını korkunç şekilde parçalara ayırır. Leon’un Mahogany’yle olan ilgisi, kız arkadaşının tüm korkularına rağmen onu metroların içine ve şeytanın ta kendisine doğru çeker; Maya da onla berbaer bu karanlığa sürüklenip gidecektir.



>

Prestij - Yabancı Sinema



Filmin Konusu :

Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra'da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier tam bir şov adamıyken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek... Herkesin hayatı pamuk ipliğine bağlıdır.




cd 1

http://www.megavideo.com/?v=2SY63UQB


cd2

http://www.megavideo.com/?v=PI6GWW9R

Hayaletler - Yabancı Sinema



Filmin Konusu :

Michael J. Fox, küçük bir kasabada yaşayan ve şeytan çıkarması gereken Frank Bannister adında bir hayalet avcısını canlandırıyor. Her şey yolunda giderken güçlü bir hayaletin ölüm saçan saldırıları başlar. Bu durum karşısında acımasız kötü ruhu durdurmakta mecbur kalan Frank'in bir yol bulması gerekmektedir.


17 Şubat 2009 Salı

Blade 3 - Yabancı Sinema



Konu : Vampilerin hazırladığı bir tuzak sonucunda, vampir avcısı Blade'in üzerine bir cinayet yıkılır. Polis ve FBI'ın araştırmaları sonucunda bütün ipuçları Blade'i işaret etmektedir.

Bunun üzerine FBI ajanları Blade'i tutuklarlar. Suçsuz olduğuna kimseyi inandıramayan Blade'in hikayesine inanan sadece iki ajan vardır.

Bu arada tüm vampirlerin lideri olan Dracula dünyayı ele geçirmek için gizli bir plan kurmaktadır. Bu planı bozmak için Blade kendisine inanan iki ajanla birlikte zorlu bir savaşa hazırlanmaya başlar.

13. Savaşçı - Yabancı Sinema


konusu:
10. yüzyılın başlarında en büyük uygarlıkların birinde yaşayan Ahmet Ibn Fahdlan, siyasi bir ayrıcalıkla beraber seçkin bir konuma sahiptir. Ancak Ibn'in bir kadınla girmiş olduğu ilişki onu zor durumda bırakır ve hatta özel bir görevle ülkesinden sürülür. Artık bambaşka bir yaşama giren Ibn'e hizmetkarı Melchisidek rehberlik etmektedir. Bir grup savaşçı ile karşılaşan Ibn, onların dertlerini dinler. savaşçıların anlattığına göre; gizemli bir düşman onları tehdit etmekte ve Kuzeyli olmayan 13. bir svaşçı onlara katılmazsa yenileceklerine inanmaktadırlar. Ve bu kişinin de Ibn olduğuna inanan savaşçılar, Ibn'in kendilerine katılmasını ister. İlk başlarda onlara katılmayı rededen Ibn, hayatını riske soktuğu bu macera sonucunda, en büyük savaşın kendi korkularına karşı verilen olduğunu keşfedecektir.


Ateş ve Buz - Yabancı Sinema



Konusu:
Prodüksiyon çalışmalarının MediaPro Pictures tarafından yapıldığı Romanya yapımı ejderhaların konu edildiği fantastik bir film. İki element olan buz ve ateşten oluşan iki ejderhanınyanında krallar, kraliçeler ve yine saray entrikaları ile bezeli film hikaye olarak bu konseptte bir farklılık sunmuyor.



Hayaletler - Yabancı Sinema



filmin konusu:
Michael J. Fox, küçük bir kasabada yaşayan ve şeytan çıkarması gereken Frank Bannister adında bir hayalet avcısını canlandırıyor. Her şey yolunda giderken güçlü bir hayaletin ölüm saçan saldırıları başlar. Bu durum karşısında acımasız kötü ruhu durdurmakta mecbur kalan Frank'in bir yol bulması gerekmektedir.


Dünyalar Savaşı 2 - Yabancı Sinema


Yapım : 2008, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Macera
Yönetmen : C. Thomas Howell
Senaryo : Steve Bevilacqua, Eric Forsberg
Oyuncular : Darren Dalton, C. Thomas Howell, Christopher Reid, Kim Little, Jason S. Gray
Yapımcı : Paul Bales, David Michael Latt
Görüntü Yönetmeni : Mark Atkins
Müzik : Ralph Rieckermann
Süre : 1 saat, 30 dk.

Narnia Gunlukleri - Yabancı Sinema



BOLUM 1
http://video.yahoo.com/watch/4078972/11010841
BOLUM 2
http://video.yahoo.com/watch/4078974/11010850
BOLUM 3
http://tr.sevenload.com/videolar/CdR...nia-PC-chunk-3
BOLUM 4
http://tr.sevenload.com/videolar/KFs8WGt-Narnia-4

Tesadüf Koca - Yabancı Sinema



konusu:
Radyo programcısı Dr. Emma Lloyd ile yayıncı nişanlısı Michael, New York’ta evlilik belgesi almanın sürücü ehliyeti almaktan daha kolay olduğunu düşünmektedirler. Sonuçta bu işin herhangi bir elemesi ya da sınavı yoktur. İkisi de 18 yaşınının üstünde ve akraba olmadığı sürece sorun yok diye düşünürler. Evlenmek için yapmaları gereken, belediyeye beraber gitmek, gerekli belgeleri hazırlayarak imzaları atmaktır. Emma bir radyo yayını sırasında dinleyicilerine, her zamanki gibi, gelişigüzel aşk reçeteleri dağıtırken Patrick Sullivan adlı itfaiyecinin aşk hayatına öldürücü bir darbe indirir. Bu çok bilinçli olmayan ama yine de kötü niyetli davranışın altında kalmak istemeyen ve buna bir cevap vermek isteyen Patrick de okuduğu gazeteden Emma’nın evlenmek üzere olduğunu öğrenince kusursuz ve unutulmaz bir intikam planı
tasarlar ve uygular ..




16 Şubat 2009 Pazartesi

Varmısın Yokmusun - Cem yılmaz izle














çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video