8 Kasım 2008 Cumartesi

A.R.O.G. Sinema Filmini izle







Filmde Taşo (Ozan Güven) ile arkadaşlık kuran Arif, Arog'luları yeniliklerle tanıştırıp çağ atlatmayı hedefliyor. İşte filmden bazı notlar:

Arif, Mimi'ye olan sevdasını söyleyemeyen Taşo'yu Kibariye'nin 'Anne' şarkısı ile teselli ediyor.

Arif'in geldiği çağdan yanında kalan sayılı şeylerden biri de cep telefonu. Film boyunca bir çok sahnede büyük önem taşıyan telefonda kayıtlı olan iki şarkı film boyunca izleyenleri güldürüyor. Şarkılardan biri Kibariye'nin 'anne' şarkısı iken bir diğeri ise Edip Akbayram'ın seslendirdiği 'Kibar Gelin' türküsü. Öte yandan herkesin ezberinde olan bir şarkıyı da Arif söylüyor. Arif'in su ararken dilindeki şarkı 'Yuvardır kuşlara örtüdür toprağa' diye başlıyor.

Sigaranın icadının anlatıldığı sahnelerde sigaranın öldürücülüğüne gönderme yapılırken kapalı alanda içilmesi gerektiğinin hatırlatması yapılıyor.

Arif'in öncülüğündeki yeniliklerden biride petrol kuyusu. Ancak Arif petrol çıkarmayı akbul etmiyor. Nedenini ise "petrol çıkarayım da savaş çıkarın dimi" diye açıklıyor.

Duvarlara çizilen resimlerden birinin altına imzasını atan Arif duvara söz yazmadan da edemiyor. Arifi'in duvara kazıdığı söz ise "Duanla yaşamadım ki bedduanle öleyim"...

AROG'luların kendini savunmak için fikir üretttikleri bir sahnede bir Arog'lu 'döner bıçakları'nı önerisinde Arif'in aklına futbol müsabakası yapmak geliyor.

Maç hazırlıkları sahnelerinde Fenerbahçe'nin yengeç dansı da yer bulurken, Carlos'u üç kişi tutuyor esprisi de izleyenleri çok güldürüyor. AROG'un son sahnelerinde heyecanlı bir maç izlenirken maç görüntüleri sırasında seyircilerin arasında oturan Rıdvan Dilmen'in 'gol olur' yorumu filmin süprizlerinden sadece biri.

yeni vizyona giren daha çok taze filmlerin en başında gelen muro filmiyle beraber aynı anda sinemalarda olan arog izleyicileri bakalım nasıl bir memnuniyetle çıkacaklar filmden. sitemizden online izlemeden önce fragmanı sizlere sunuyoruz.

0 yorum:

çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video