23 Ekim 2008 Perşembe

Kurtlar vadisi pusu 44.bölüm izle

1.kısım


2.kısım


3.kısım


4.kısım


5ikısım


6.kısım


7.kısım

19 Ekim 2008 Pazar

Gizli Dosyalar - The X Files - izle


Tür : Bilim Kurgu / Macera
Gösterim Tarihi : 30 Ekim 1998
Yönetmen : Rob Bowman
Senaryo : Frank Spotnitz , Chris Carter
Görüntü Yönetmeni : Ward Russell
Müzik : Mark Snow
Yapım : 1998, ABD , 121 dk.
Oyuncular

David Duchovny (Fox Mulder) , Gillian Anderson (Dana Scully) , John Neville (İyi Manikürlü Adam) , William B. Davis (Sigara İçen Adam) , Martin Landau (Dr. Alvin Kurtzweil) , Mitch Pileggi (A.D. Walter Skinner) , Armin Mueller-Stahl (Conrad Strughold)

Washington’da dönen ve tüm dünyadan gizlenen bazı oyunlar, Texas’ın kurak topraklarından, Antartika’nın buzullarına kadar tüm Amerika’da geliştirilen bir takım gizli araştırmalar, Londra’nın çok gizli toplantı salonlarında tartışılmaktadır ve bu araştırmaların arkasında gömülü olan gerçekler Mulder ve Scully’i yalanlardan daha çok rahatsız etmektedir.

Filmin bağlantılı olduğu The X-Files serisinin gözde oyuncuları David Duchovny ve Gillian Anderson filmde de başrolleri paylaşıyorlar. Yönetmenliğini Rob Bowman’ın yaptığı filmin senaryosu Chris Carter ve Frank Spotniz’e ait. Filmin diğer oyuncuları ise Ed Wood filmindeki rolü ile Oscar alan oyuncu Martin Landau ve Oscar’a aday gösterilen, Shine ve Avalon filmlerinden tanıdığımız Armin Mueller-Stahl.

1993 sonbaharında Chris Carter’ın yarattığı dizi, hayatları ve maceraları ile iki FBI ajanının para-normal, doğa üstü olayların ve açıklanamayan olayların peşindeki nefes kesici maceraları ile TV izleyicisine tanıtıldı. Dizi henüz ikinci sezonunda yayında olan tüm dizilerin ratinglerini geçerek En İyi TV Drama dalında Altın Küre ve Emmy Ödülü aldı. Üçüncü sezon boyunca ise 18-49 yaş arasındaki TV izleyicileri arasında üçüncü sırada yer aldı.
Geçtiğimiz 5 yıl içinde sayısız TV Ödülüne layık görülen dizi Amerika’da olduğu kadar yurt dışında da çok büyük ilgi gören bir fenomen haline geldi. Dizinin gözü kara FBI ajanı Fox Mulder’ı canlandıran David Duchovny ise asla diziye başlarken böyle bir ilgi ile karşılaşacağını ummamıştı. Dizi de ilk zamanlarda sadece çözülemeyen UFO ve yaratıklar hakkındaydı. Oysa ki her geçen gün dizinin konuları genişledikçe hem izleyici sayısı ve hayranı hem de yelpazesi genişledi ve çeşitlilik kazandı. Dizinin diğer oyuncusu olan Gillian Anderson ise filmde de başrolü arkadaşı ile paylaşmaya devam ediyor. İki karakter arasında olanlar platonik bir aşktan, gergin iş arkadaşlığına uzanan mükemmel bir ilişki. Bir tarafta çok güçlü, akıllı, özgür ruhlu Dana Scully diğer tarafta ise herkesin kahramanı olan Fox Mulder var. Tüm farklılıklarına rağmen ikisi de birbirlerine eşitler. Bir araya geldiklerinde elele zorlu durumların içinden çıkabilmek için iş birliği yapıyorlar. Bu işbirliği filmde de devam ediyor









Aşka İki Hafta - Two Weeks Notice - izle


Tür : Komedi / Romantik / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 28 Şubat 2003
Yönetmen : Marc Lawrence
Senaryo : Marc Lawrence
Görüntü Yönetmeni : László Kovács
Müzik : John Powell
Yapım : 2002, ABD , 100 dk.
Oyuncular

Sandra Bullock (Lucy Kelson) , Hugh Grant (George Wade) , Mark Feuerstein , Dorian Missick (Tony) , Jeff Aaron (Groomsman) , Jason Antoon (Norman) , Katheryn Winnick (Tiffany) , Mandy Siegfried (Hannah) , Alicia Witt (June Carter) , Heather Burns (Merryl)

Seni Seviyorum derken her zaman geç mi kalırız?

Başarılı avukat Lucy Kelson, çalıştığı şirkette çekici patronu George Wade için saçını süpürge yapmaktadır. İşinin yoğunluğu nedeniyle, gizliden ilgi duyduğu patronuna rağmen işten ayrılma kararı alır.

İşe girerken belirlediği hedeflere ulaştığı için de, daha fazla çalışmasına gerek kalmamıştır. Fakat kendi yerine alınan kadını gördükten sonra, duyguları nedeniyle pişmanlık duymaya başlar. Gitmek mi zordur yoksa kalmak mı, bir türlü karar veremez.

Sandra Bullock’lu Güzel Dedektif’in yazarı olarak tanıdığımız yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi, Bullock ve Grant’ı biraraya getiriyor.









Su Dünyası - Waterworld - izle


Tür : Dram / Macera / Bilim Kurgu
Yönetmen : Kevin Reynolds , Kevin Costner
Senaryo : Peter Rader , David Twohy
Görüntü Yönetmeni : Scott Fuller , Dean Semler
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 1995, ABD , 136 dk.

Oyuncular

Kevin Costner (Denizci) , Chaim Girafi (Serseri) , Rick Aviles (Kapıcı) , R.D. Call (İnfazcı) , Zitto Kazann (Kazazede) , Leonardo Cimino (İhtiyar) , Zakes Mokae (Priam) , Jeanne Tripplehorn (Helen)

Kutuplardaki buzların eridiği geleceğin dünyasındayız. Heryer sularla kaplı. Ayak basacak kuru bir kara parçası bulmak imkansız. Hayatta kalmayı başarmış olan insanlar suların üzerine inşa ettikleri bir araya tutturulmuş çelik yığını şehirciklerde, ilkel yaşamlar sürüyorlar.

Şehirler genellikle ihtiyar heyetleri tarafından yönetiliyor ve karaların suyla kaplandığına değil, su tarafından süpürüldüğüne inanıyorlar. Kendisine İnfazcı diyen bir adam kanunu temsil ediyor. İnsanların en büyük korkusu ise yağmacı çeteleri.

Bu yağmacılardan kaçan Denizci küçük yelkenlisiyle bu şehirlerden birine varmayı başarır. İhtiyar heyeti Denizci’nin şehrin kadınlarını hamile bırakmasını ister. Oysa Denizci’nin aklında sadece, varlığına bir gün her nasılsa ulaşacağına inandığı son kara parçası vardır. Yağmacıların saldırısı bu insanların kaderini birleştirecektir.

Kevin Costner’ın yapımcılığını üstlendiği Su Dünyası, ticari bir proje olarak, belki de Hollywood’un yakın tarihinde en çok kötülenmiş ve alaya alınmış projedir. Gerçekten 175 milyon dolara malolmuş ve gişede hüsrana uğramış olan bu filmin, sadece yanlış anlaşıldığına ve aslında kült mertebesine ulaştığına inanan marjinal bir zümrenin varlığını da kabul etmek gerekir.



Arı Filmi - Bee Movie - izle











17 Ekim 2008 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 43. Bölüm full izle

Sitemizde en yeni Kurtlar Vadisi Pusu Bölümlerini, Fragmanlarını ve Resimlerini bedava kullanabilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili bütün materyaller PANA Film'e aittir.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Muro sinema filminin ilk fragmani

14 Ekim 2008 Salı

Kurtlar vadisi 43. bölüm fragmanı

DÜNYANIN MERKEZİNE YOLCULUK FULL İZLE







DUVARA KARŞI FULL İZLE



çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video