30 Ağustos 2008 Cumartesi

Prison Break

Politik çıkarları yüzünden, bir grup insan; aslında masum olan Lincoln Burrows (Dominic Purcell) un üzerine bir suç atar. Ve bu suçtan dolayı ana karakter idam cezasına mahkum olur.

Annesi ve babasını kaybettikten sonra abisine bağlanan Michael Burrows, onun kendisi için neler yaptığını öğrenince Lincoln'ün haksız yere ölmesine göz yummamaya karar verir.

Mimar olan Michael Burrows, daha önce Fox River Hapishanesi'nin tüm detaylı çizimini görmüştür. Önce bu haritayı ezberlemeye karar verir fakat daha sonradan aklına gelen fikirle, haritayı tüm vücuduna dövme olarak kazıtır.

Abisini hapishaneden kaçırmaya kararlı olan Michael (Wentworth Miller) herşeyi en ince ayrıntısına kadar dahice planlar. Fakat tabi ki bu macerada onu pek çok sorun bekliyor olacaktır.

Prison Break dizisi ilk saniyede izleyiciyi içine alabilen, yaratıcı, heyecanlı ve çok başarılı bir dizi. Tüm karakterler özenle seçilmiş. Hapishanede doktor olarak çalışan Dr. Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) de muhteşem güzelliği ve oyunculuğuyla diziye renk katıyor.

0 yorum:

çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video