30 Aralık 2008 Salı

Hababam Sınıfı Üç Buçuk



Tür : Korku / Komedi

Gösterim Tarihi : 6 Ocak 2006

Yönetmen : Ferdi Eğilmez

Senaryo : Kemal Kenan Ergen

Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay

Konusu : Askerliğini bitiren Hababam Sınıfı yuvasına geri döner. Bir türlü iflah olmayan sınıf, Çamlıca Lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir.Okul müdürü Deli Bedri Hababam Sınıfı’nı bu kez kesin göndermek niyetindedir. Karısı Deli Bedriye ve oğlu ile beraber okula taşınır. Türlü numaralarla onlardan kurtulmaya kararlıdır. Deli Bedriye’yi de çok geçmeden düşmanları arasına katan Hababam Sınıfı’nı yeni sürprizler beklemektedir. Okul koridorlarında yeni bir kovalamaca başlar.

Müzik : Cem Erman

Yapım : 2005, Türkiye

Oyuncular : Mehmet Ali Erbil , Seda Sayan , Şafak Sezer , Memet Ali Alabora , Peker Açıkalın , Cengiz Küçükayvaz , Melih Ekener , Kibariye , Hakan Yılmaz , Dost Elver , Sümer Tilmaç , Zihni Göktay , Hamit Haskabal , Tuncay Akça , Deniz Oral , Seçkin Piriler , Halit Akçatepe

18′ler Takımı



Tür : Komedi / Gerilim / Macera
Gösterim Tarihi : 9 Mart 2007
Yönetmen : Mesut Taner
Senaryo : Hasan B. Turhan
Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular

Hande Eti , Aras Ferahyan , Mithat Çelik , Engin Aşık , Gökhan Cuhacı , Engin Yavaş , Levent Aykul , Cüneyt Aydınoğlu , Eylem Şenkal
Liseden mezun olduktan sonra üniversite sınavlarını kazanamamış olan ve askere çağrılma korkusu ile günlerini geçiren dört genç, her gün hayatla ilgili endişelerini biraz daha büyüterek yaşayıp gitmektedir.

Kendilerine 18′ler Takımı adını veren bu dört arkadaş, her ne olursa olsun sınavı kazanmayı kendilerine amaç edinmişken bir gün Deren isminde, oldukça ilginç ve gizemli bir kızla tanışırlar. Son derece güzel ve çekici bir kız olan Deren, hepsinin akıllarını farklı yollardan çelerek akıl almaz olayların ve raslantıların baş kahramanı olmalarına neden olur.

Neşeli Gençlik’ten sonra 18′ler Takımı ile vizyona girmeye hazırlanan yönetmen Mesut Taner, her iki filmde de gençleri merkezine alıyor





Büyük Adam Küçük Aşk



Nefretin yerini giderek aşka bıraktığı bir hikaye… Kahramanları 75 yaşındaki bir yargıç emeklisi ile yakınlarını köyüne yapılan bir operasyonda kaybeden küçük bir Kürt kızı…

” Büyük Adam Küçük Aşk “, tüm yakınlarını kaybeden beş yaşındaki Hejar ile huzurevine yatma hazırlığı içindeki yargıç emeklisi otoriter Rıfat Bey’in yollarının başka bir operasyon sonrasında İstanbul’da kesişmesinin öyküsü…

Türkçe’den taviz vermek istemeyen Rıfat Bey ile Kürtçe’den başka dil bilmeyen inatçı Hejar’ın ortak yaşamları itiş kakış ile başlasa da, birbirlerine ısınmaya başladıktan sonra önce Türkçe-Kürtçe öğrenirler, ardından da birbirlerini sevmeyi..

Janjan


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 12 Ekim 2007
Yönetmen : Aydın Sayman
Senaryo : Erdoğan Akduman
Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz
Müzik : Can Atilla
Yapım : 2007, Türkiye


Oyuncular

Berk Hakman (Janjan-Sadık) , Selen Seyven (Güzel) , Çetin Öner (Murtaza) , Levend Yılmaz (Kerim) , Aykut Oray (Mahmut) , Aykut Kayacık (Ahmet) , Özay Fecht (Fadime)
Janjan, Murtaza adlı yaşlı bir adamın yanında yaşayan zararsız bir delidir. Bir gün Murtaza, başlık parasını ödeyerek ’satın aldığı’ ismi gibi güzel olan Güzel’i eve karısı olarak getirir. Kasaba halkının yaşlı olan Murtaza ile Güzel’in bu garip evliliğini yadırgayıp dalga geçmesi, Murtaza’nın kıskançlık krizlerine girmesine neden olur ve Güzel’in evden dışarı çıkmasını yasaklar.

Bu durum, ikisi de farklı şekillerde toplumun dışına itilmiş Janjan ve Güzel’in birbirlerine yakınlaşarak aşık olmalarına neden olur. Bir süre sonra hamile kalan Güzel’in çocuğunun Murtaza’dan değil de Janjan’dan olduğunu bütün kasaba konuşmaktadır.

Janjan’ın evden kovulmasına ve Güzel’in de namusunun temizlenmesi için ailesine teslim edilmesine kadar varan olaylar, iki gencin hayatlarının büyük bir trajediye dönüşmesine neden olacaktır.







Beyaz Melek

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz
Yapım : 2007, Türkiye , 115 dk.


O y u n c u l a r
Suna Selen (Mızgin) , Ali Sürmeli (Muhtar) , Arif Erkin (Ahmet) , Bilge Zobu (Yaşar Hoca) , Cihat Tamer (Tayyar Müdür) , Cezmi Baskın (Sabri) , Emel Sayın (Misafir Oyuncu) , Erol Günaydın (Komutan Vahit) , Gazanfer Özcan (Palyaço) , Mahsun Kırmızıgül (Ali) , Nejat Uygur (Gazi Cemal) , Yavuz Bingöl (Hıdır) , Yıldız Kenter (Melek) , Zeynep Tokuş (Nazlı)

F i l m i n K o n u s u :
Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet’i kemoterapi görmesi için İstanbul’a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar.

Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet’in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet’i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar.

Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever.











O Şimdi Asker





Anlat İstanbul



Konu : Filmde, ‘Pamuk Prenses’, ‘Uyuyan Güzel’, ‘Fareli Köyün Kavalcısı’, ‘Külkedisi’ ve ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masallarının baş kahramanları İstanbul sokaklarında geziniyorlar. Her karakter filmde ayrı bir bölüm oluşturuyor. Ümit Ünal’ın yönettiği bölümde çingene bir klarnetçi ‘Fareli Köyün Kavalcısı’, Kudret Sabancı’nın yönettiği ‘Pamuk Prenses’te, bir mafya babasının masum kızı, Beyoğlu’nda 8. cüceyle karşılaşıyor… Yücel Yolcu, bir fahişeden ‘Külkedisi’, Selim Demirdelen bir Boğaziçi yalısında delirmiş bir genç kadından ‘Uyuyan Güzel’ yaratıyor. Ömür Atay ise, ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ı, hain kurtla uluslararası havaalanının parlak ışıklı ormanında buluşturuyor.



Balalayka





21 Aralık 2008 Pazar

Recep İvedik 2 Fragman İzle


Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz, Recep İvedik karekteri, Şahan Gökbakar' a ait. Şahan, ülkemizdeki onlarca Recep'in tiplemesini yapmış. 22 Şubat 2008'de de o müthiş tiplemesi sinemelara gelmişti. Yanılmıyorsam 5 miyon kişi tarafından izlenerek, Türk sinema tarihinin birincilik koltuğuna oturmuştu. Şimdi Arog geçiyor, o ayrı konu =)

Neyse gel zaman git zaman, 3-4 sonra :D Recep İvedik çok izlenip,beğenildiğinde, Recep İvedik 2'yi çıkarma kararı aldı. Recep İvedik 2 ise sanırım, Kasım ayının sonlarına doğru bitti.

20 Aralık Varmısın Yokmusun 50 Cent İzle



Dünyanın en çok izlenen varmısın yokmusun programı acun ılacalının eşliğinde 50 Centi ağarladı ve tarihi bir gün gerçekleşti diye düşünüyorum.
Acun ılıcalının sunduğu bu yarışma programında dünya yıldızı olan 50 Centte gelince ortam tamamen koptu diyebiliriz.

Varmısın yokmusuna günler önce başvuru yapan 16 bin kişiden sadece 500 kişi 50 Centi izleme imkanından yararlandı.

50 Cent dünyanın en çok izlene yarışması varmısın yokmusunda yarıştı şansı ilk başlarda kötü giden 50 cent git gide şansı yaver gitmeye başladı.

Varmısın yokmusun yarışmasına buradan teşşekür ediyorum bu teşekkürüme gelince dünya yıldızlarını türkiyeye getirdiğinden ötürü varmısın yokmusun ekibine buradan iyi çalışmalar diliyorum.



17 Aralık 2008 Çarşamba

After Sex Tr Altyazılı



Tür : Komedi / Dram
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2007
Yönetmen : Eric Amadio
Senaryo :Eric Amadio
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Müzik : Charlie Clouser
Yapım : 2008, ABD





Bebek ve Ben - Baby and Me Tr Altyazılı



Konu:
Bebek ve Ben
Jun-su 19 yaşında popüler ve asi biridir. Bir gün, ailesi hayatını düzene sokması için onu evde yalnız bırakır. Jun-su bağımsızlığının 6 aylık bir bebeğin kapısına bırakılmasıyla son bulacağını hiç düşünmemiştir. Onun Wooram’a bakmak ve Wooram’ın istediği anne sütünü bulmaktan başka seçeneği yoktur.
Anne sütünü nereden bulabilir?

1 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın


2 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın


3 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın


4 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın


5 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın

Adamım / The Man



Türü : Aksiyon/ Komedi
Yönetmen : Les Mayfield
Yapım Yılı : 2005 ABD
Süre : 1 saat 23 dk.
Oyuncular :
Samuel L. Jackson,Eugene Levy

FİLMİN KONUSU
Özel ajan Derrick Vann, ortağını öldüren katilin peşine düşer. Ancak ulaştığı kişi Andy Fidler, yanlış adamdır. Tam bir ayaklı felaket olan satış elemanı Andy, sürekli sorular sorarak gevezeliğiyle Derrick’i çileden çıkarır. Gerçek katili bulmak isteyen Derrick, bu ayak bağından kolay kolay kurtulamayacak gibidir…









If I Had Known I Was A Genius - Dahi Olmak



Yapım :2007, ABD
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Dominique Wirtschafter
Senaryo :Markus Redmond
Oyuncular :Sharon Stone, Tara Reid, Whoopi Goldberg, Keith David, Della Reese, Markus Redmond, Debra Wilson, Nikita Ager
Yapımcı :Elie Samaha, Daniel Sadek, Dominique Wirtschafter, Mike Crawford, Al Hayes, Andrea Sperling
Görüntü Yönetmeni :Scott Kevan
Müzik :John Coda
Süre :1 saat, 42 dk.





İnek Şaban - Türk Sineması



Peri Tozu - Türk Sineması



Yapım :2007, Türkiye
Tür :Dram / Romantik
Yönetmen :Ela Alyamaç
Senaryo :Ela Alyamaç
Oyuncular :Mehmet Ali Nuroğlu, Erdoğan Sıcak, Kaya Akkaya, Fuat Onan, Emin Gümüşkaya, Serkan Ercan, Ahmet Uz, İpek Değer, Damla Özen, Fırat Yalçın, Devrim Atmaca, Aytaç Öztuna, Barış Yıldız, Hüseyin İnan Kuzel, Aleyna Tatlıcı, Ege Ardıç
Yapımcı :Ela Alyamaç, Nermin Alyamaç
Görüntü Yönetmeni :Mirsad Herovic
Müzik :Murat Uncuoğlu, Emre Dündar
Dağıtım :35 Milim Filmcilik
Süre :1 saat, 25 dk.
Gösterim Tarihi :4 Nisan 2008

Hayat dolu ve etrafına neşe saçan Deniz ve en sevdiği arkadaşı Emre, çocukken birbirlerine söz verirler. Ne olursa olsun hiç ayrılmayacak ve kendi yarattıkları “Düşler Ülkesi”nde yaşayacaklardır.

Kendi kararlarını vermekten hep kaçınmış, geçmişiyle boğuşan Cem, kız arkadaşının ısrarları ile evlilik karambolüne girmek üzeredir. Deniz’in hayatı Emre’nin ani bir kalp krizi geçirmesiyle altüst olur. Deniz arkadaşını iyileştirebilmek için Cem ile sihir ve umut dolu bir yolculuğa çıkar.

Tesadüflerin bir araya getirdiği Deniz ve Cem’in, çıktıkları yolculukta kat ettikleri duygusal gelişmeler ve sihirli Peri Tozu, İstanbul’a döndüklerinde onları yeni maceralara sürükleyecektir.





11 Aralık 2008 Perşembe

Girdap - Türk sineması



Yapım :2008, Türkiye
Tür : Dram / Gerilim / Politik
Yönetmen :Talip Karamahmutoğlu
Senaryo :Talip Karamahmutoğlu, F Klavye, Onur Aydın
Oyuncular :zan Bilen, Ali Sürmeli, Selçuk Yöntem, Teoman Kumbaracıbaşı, Fuat Saka, Eda Özerkan, Emre Canpolat, İbrahim İris
Yapımcı :Muammer Meriç
Görüntü Yönetmeni :Ege Ellidokuzoğlu
Müzik :Rahman Altın
Dağıtım :Warner Bros
Gösterim Tarihi :21 Mart 2008

İstanbul Üniversitesi’ni kazanan Umut, Antalya’dan gelip okul kaydını yaptırdıktan sonra; kantindeki ilanlar yoluyla kiralık bir ev ve iki ev arkadaşı bulur.

İki arkadaşıyla birlikte paylaştığı öğrenci evinde yaşadığı bazı mistik, doğa üstü olaylar; Umut’un bilgilenme kaynaklarını çeşitlendirdiği gibi, bu donanım farklılığı onun arkadaş çevresini ve yaşam tarzını da değiştirir.

Karşılaştığı metafizik olaylarla başa çıkmanın bir yolu olarak; ibadetlerle ve ritüellerle örülü daha dini bir hayat tarzını seçen Umut için başlangıçta her şey iyi gitmektedir.

Fakat, bilgilenme kaynaklarının onu götürdüğü yer “Siyasal Ümmetçi” bir çevre olunca; Umut’un da dini yaşantısı, yalnızca ibadetlerle sınırlı kalmayıp “siyasallaşır” ve o artık bir “fundamentalist” olur.

Bu başkalaşım kahramanımızı; başlangıçtaki arkadaş çevresinden, kız arkadaşından ve son olarak da (seçimi sebebiyle çatıştığı) ailesinden koparır, uzaklaştırır.

Başlangıçta ve camiye gittiği günlerde sevgi ve hayat dolu olan Umut; siyasallaştıktan sonra, kin ve nefretin donattığı saldırgan bir kişiliğe bürünmüştür







Rus Gelin - Türk sineması



CD 1 TAM EKRAN IZLE


CD 2 TAM EKRAN İZLE

Ayıp Ettik - Türk sineması



Yönetmen: Mustafa Uğur, Yağcıoğlu

Oyuncular: Ece Uslu, Durul Bazan

Ayıp Ettik, cinselliğe ayıp demekle ne kadar ayıp etmiş olduğumuzun eğlenceli bir hikayesi. Çünkü o bizim varlığımızın nedeni.

İddiamız şu; tarihin en büyük buluşu cinsellik, yani kadın ve erkeğin birbirini keşfetmesi. Buna keşif demek çok da acayip olmasa gerek. Çünkü kadın ve erkeğin kullanım klavuzu yanında gönderilmediğine göre Adem ile Havva yiyip içip uyumuş olsalardı hiçbirimiz bugün bu dünya üzerinde olmazdık.







Ulak - Türk sineması



IMDB PUANI ============>6.7/10
TUR==================>Dram
YONETMEN =============>Çağan Irmak
SENARYO ==============>Çağan Irmak, Çağan Irmak (Kitap)
MUZİK ================>Evanthia Reboutsika
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ ======>Mirsad Herovic
GOSTERİM TARİHİ=========>25 Ocak 2008
YAPIM ================>2007, TÜRKİYE
SURE =================>109 Dk ..
Oyuncular==============>Çetin Tekindor | Hümeyra Akbay | Mahmut Gökgöz| Melis Birkan | Feride Çetin | Yetkin Dikinciler | Rıza Kocaoğlu | Şerif Sezer | Kaya Akkaya | Mahir İpek | Şener Kökkaya | Muzaffer Demirel | Engin Benlü | Ömer Turat | Kevin Sussman | Özlem Aktaş | Engin Alpateş | Hilmi Özçelik | Haki Bikici | Aslı Öner | Fatma Eziler | Ahmet Yükselor | Cemal Hünal | Timur Acar |









Hoşçakal Güzin - Türk sineması





ilyas salman cicek abbas



Camp Rock Tr Dublaj



Yapım : 2008, ABD
Tür : Komedi / Müzikal
Yönetmen : Matthew Diamond
Senaryo : Regina Y. Hicks, Karin Gist
Oyuncular : Alyson Stoner, Joe Jonas, Demi Lovato, Meaghan Jette Martin, Maria Canals-barrera
Yapımcı : Kevin Lafferty





Kız Kardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding Türkçe Dublaj



IMDB PUANI 6.2/10
TUR Komedi / Dram
YONETMEN Noah Baumbach
SENARYO Noah Baumbach
MUZİK George Drakoulias
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ Harris Savides
GOSTERİM TARİHİ 18 Temmuz 2008
YAPIM 2007, ABD
SURE 92 Dk ..
Oyuncular Nicole Kidman, John Turturro, Ciaran Hinds, Jack Black, Jennifer Jason Leigh, Ashlie Atkinson, Flora Cross, Halley Feiffer, Lisa Emery, Sophie Nyweide, Enid Graham, Michael Medeiros, Joanthan Scwartz, Justin Roth, Michael Cullen, Matthew Arkin, Seth Barrish

1 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın


2 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın


3 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın


4 Bölüm İzlemek İçin Tıklayın

6 Aralık 2008 Cumartesi

Cennet - Türk Sineması



KONUSU

Can, 7 yaşındayken annesinin ölümü ile yaşadığı büyük travmadan sonra çevresi ile bütün iletişimini koparmış, yaygın tanımla gerizekalı bir gençtir. Düşük zekasına rağmen inanılmaz bir hayal gücüne sahiptir. Annesini hayal dünyasında yaşatmış ve 29 yaşına kadar sadece onunla iletişim kurmuştur.

Bunca yıldır kendi kendine yarattığı cennetin içinde yaşarken bir gün artık o cennette yalnız olmadığını farkeder. Genç ve güzel bir kız da kendisine eşlik etmeye başlamıştır. Bunca yıldır kendi dünyasında kurduğu bu cennetten çıkarılıp başkalarının cennetinde yaşamaya mı mecbur edilecektir?

Araf filminin yönetmeni Biray Dalkıran’ın yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Cennet, pikolojik dramla komedinin harmanlandığı bir film…





On Korkusuz Adam - Türk Sineması



Eve Dönüş - Türk sineması


TUR=============>Dram
YONETMEN ========>ÖmerUğur
SENARYO =========>ÖmerUğur
GOSTERİM TARİHİ====>3 Kasım 2006
YAPIM ===========>2006 - Türkiye
SURE ============>101 Dk ..



Mutluluk - Türk Filmi


Tür : Dram
gösterim Tarihi : 16 Mart 2007
yönetmen : Abdullah Oğuz
senaryo : Elif Ayan , Kubilay Tunçer , Abdullah Oğuz , Zülfü Livaneli (kitap)
görüntü Yönetmeni : Mirsad Herovic
yapım : 2007, Türkiye
Oyuncular
talat Bulut , Özgü Namal , Murat Han , Lale Mansur

töre Kurallarına Kurban Gitmek Üzere Olan Genç Bir Kız, Meryem… Bir Gün Baygın Bir Şekilde Göl Kenarında Bulunması Sonucu, Ailesi Tarafından Hüküm Verilir:

Meryem’in Namusu Kirlenmiştir Ve Öldürülecektir! Bu Görevin, Yakın Akrabalarından Olan Cemal’e Verilmesi İle İkilinin Ölüme Doğru Yolculukları Başlar.

cemal, Kendisine Verilen Görevin Haklılığı Konusunda Ne Kadar Kararlı Görünse De Cezayı Gerçekleştirmekte Bir Türlü Başarılı Olamaz. Bir Gün Bir Tesadüf

Eseri Yollarının Profesör İrfan Kurudal’la Kesişmesi, Üçü İçin De Bir Daha Geri Dönüşün Olmayacağı Bir Dönüm Noktası Olacaktır. Ölüm’e Giden Yolculuğun

Rotası, Acaba Mutluluk’a Doğru Mu Dönecektir?







Witles Protection Tr Dublaj


Yönetmen : Charles Robert Carner
Senaryo Yazarı : Charles Robert Carner
Tür : Komedi
Ülke : ABD





Hırsızın Böylesi / Mad Money Tr Dublaj


TUR Komedi / Suç
YONETMEN Callie Khouri
SENARYO Glenn Gers, Neil McKay, Terry Winsor
MUZİK James Newton Howard, Marty Davich
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ John Bailey
GOSTERİM TARİHİ 19 Ocak 2008
YAPIM 2008, ABD
SURE 95 Dk ..
Oyuncular Queen Latifah, Diane Keaton, Christopher McDonald, Ted Danson, Katie Holmes, Stephen Root, Roger R. Cross, Adam Rothenberg, Meagen Fay, Sylvia Castro Galan, Roger R. Cross, Stephen Root

KONU==>

Bridget evini kaybetmek üzere olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapılır. Eşi Don ise işten çıkarılmıştır. Bridget bir iş bulmaya çalışır. Ancak şimdiye kadar ev kadınlığı dışında hiçbir şey yapmadığından iş bulamaz. Sonunda Federal Reserve Bank’ta kapıcılık yapmaya başlar. Bridget burada iki çocuk annesi Nina ve özgür ruhlu Jackie ile tanışır. Üç kadın kısa sürede dost olurlar. Bir çıkış yolu arayan bu üç kadının aklına bir fikir gelir. Çalıştıkları bankayı soyacaklardır.









Seksi Futbolcu Tr Altyazılı


Yönetmen:Andy Fickman
Senaryo: William Shakespeare (Kitap_Onikinci Gece), Ewan Leslie, Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith
Müzik:Nathan Wang
Görüntü yönetmeni:Greg Gardiner
Tür:Komedi, Romantik
Yapım:ABD 2006 105 dakika (Renkli)
Dil:İngilizce

17 yaşındaki futbol takımı oyuncusu Viola Hastings kızlar takımı elenince, erkek kardeşinin lisesinin erkek futbol takımına girebilmek için her şeyi yapmaya karar verir. İkiz kardeşi Sebastian’ın yurt dışında olmasını fırsat bilerek onun kılığına girer ve futbol takımına kendisini kabul ettirir. Viola takım arkadaşına aşık olur fakat gerçeği gizler. Bu sırada Olivia isminde bir genç kız’da ‘Sebastian’ a aşık olur ve işler git gide karışık bir hal alır.





Fred Claus yabancı film Tr Altyazılı


imdb puanı : 5.6/10
Yapım : 2007, ABD
Tür : Aile / Fantastik / Komedi
Yönetmen : David Dobkin
Senaryo : Jessie Nelson, Dan Fogelman
Oyuncular : Vince Vaughn, Paul Giamatti, Kevin Spacey, Miranda Richardson, John Michael Higgins
Yapımcı : Jessie Nelson, Joel Silver, David Dobkin
Görüntü Yönetmeni : Remi Adefarasin
Müzik : Christophe Beck
Süre : 1 saat, 54 dk.
Gösterim Tarihi : 28 Aralık 2007

Özet

Tüm çocukluğu boyunca ‘neden hiç kardeşine benzemedin’ eleştirisiyle yüzleşmek zorunda kalan Fred, büyüyünce de kardeşinin mükemmelliğinin aksine şanssız ve parasız bir adama dönüşür, hatta hapse bile girer.

Nicholas abisine yardım etmeye karar verir ama bir şartla: Kuzey Kutbuna gelecek ve ihtiyacı olan parayı orada Noel Baba’nın Oyuncak Dükkanı’nda çalışarak kazanacaktır.



Sex and the City TÜRKÇE DUBLAJ


Vizyon tarihi: 30 Mayıs 2008
Yönetmen:Michael Patrick King
Senaryo:Michael Patrick King, Candace Bushnell
Müzik:Aaron Zigman
Görüntü yönetmeni:John Thomas
Tür:Komedi, Romantik
Yapım:ABD 2008 148 dakika (Renkli)
Dil:İngilizce

Michael Patrick King’in yönettiği ve Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon ile Kristin Davis’in oynadığı “Sex and the City” ünlü dizinin HBO TV’deki bitişinden dört yıl sonrasında başlıyor. Diziyi sevenlerin bildiği gibi, Sarah Jessica Parker’ın oynadığı Carrie Bradshaw karakterini en son Chris Noth’un oynadığı Big karakteriyle sağlam ve kalıcı bir ilişki kurma peşindeyken bırakmıştık.

“Bu ilişkinin ilk başladığı günden bugüne 10 yıl geçmiştir. Artık çıtalar daha yüksektir. Daha çok güven ve potansiyel vardır. Bu nedenle uzun metrajlı filmde zaten var olanın üzerine çok sürprizli yeni gelişmeler eklenir. Tipik romantik komedilerin karbon kopyası gibi değildir” diyor Sarah Jessica Parker









5 Aralık 2008 Cuma

Kurtlar vadisi pusu 49.bölüm izle

















3 Aralık 2008 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 49. Bölüm Fragmanı

Eve Hosgeldin Yabancı Filmi izle



We were soldiers ( Bir zamanlar askerdik) filmi izle

Savaşa Dönüş Yabancı Film izle



Cengiz Han (Mongol) Filmi izle







Zor Karar (Bangkok Dangerous) filmi izle





Ölüm Yarışı (Death Race) filmi izle









çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video