15 Eylül 2008 Pazartesi

The Gravedancers - Kabir


Tür:(korku)
Konusu:
kira,sid,davin ve harris okuldan tanışan 4 iyi arkadaştır. davin in ölümü ile tekrar bir araya gelirler. cenaze törenine katılamayan sid arkadaşlarını ikna eder ve gece davin in mezarlığına giderek ona son görevlerini yapmak isterler


davin'in mezarı başında içkilerini yudumlarken kira ve harris biraz uzaklaşırlar. sid mezarda içkisini içmeye devam ederken mezar taşında bir kart gözüne ilişir. kartı alır ve okumaya başlar daha sonra diğer arkadaşları ile birlikte kartı okurken dans ederler bu dans onlara pahalıya malolacaktır. o geceden sonra artık hayatları eskisi gibi olmayacaktır. garip sesler garip olaylar ve sebebi bilinmeyen yangınlar. neler olduğunu henüz anlamadan kira sebebi bilinmez bir şekilde dövülmüş ve yaralanmış olarak evinde bulunur. hastaneye yatırılan kira'nın olaylar hala peşini bırakmamaktadır.
sid internette gizem avcılarının adresini bulur ve gizemli olayı olanlara büyük ödül verildiğini öğrenir. ve bu siteye başvurur. sid'in başvurusuna cevap veren frances ve vincent sid'in evine gelerek doğa üstü olayları kayda almaya başlar. daha sonra sid bütün arkadaşlarını bu eve toplar. lanet'in nasıl bozulacağını frances ve vincent bilmektedir. ama bu laneti kaldırmak bekledikleri kadar kolay olmayacaktır.

cd 1 tam ekran

cd 2 tam ekran

cd 3 tam ekran

cd 4 tam ekran

cd 5 tam ekran

cd 6 tam ekran

0 yorum:

çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video