20 Eylül 2008 Cumartesi

Hancock online full izle tr dublajli

Evet yanlış okumadınız. Hancock filmi türkçe dublaj olarak seyredebilmeniz için upload ettik. Yaklaşık 1 haftadır ses kalitesinin fazla iyi olmamasından dolayı kararsız kaldık fakat türkçe dublaj izlemek isteyenler için filmi upload ederek seyrinize sunuyoruz. Keyifli seyirler.




Resim küçültülmüştür. Orjinali için resmin üzerine tıklayın



Filmin Konusu :



Kahramanlar vardır, süper kahramanlar vardır. Ve bir de Hancock (Will Smith) vardır. Büyük güçle birlikte büyük sorumluluklar da gelir -bunu herkes bilir- tabi Hancock dışında herkes. Sinirli, uyuşmaz, alaycı ve yanlış anlaşılan Hancock.



İyi niyetli kahramanlar işlerini yapıp sayısız insanı kurtarabilirler, ama her zaman arkalarında insanı hayrete düşürecek kadar hasar bırakırlar. Halk artık bu durumdan usanmıştır. Yerel kahramanlarına minnettar olmakla birlike, Los Angeles’in iyi vatandaşları bu adamı haketmek için ne yaptıklarını merak ederler.



Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı süper kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar... Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır...



0 yorum:

çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video