3 Eylül 2008 Çarşamba

Buluşma olayı - date movie

Tür : Komedi / Romantik / Romantik Komedi Gösterim Tarihi : 28 Nisan 2006 Yönetmen : Jason Friedberg , Aaron Seltzer Senaryo : Jason Friedberg , Aaron Seltzer Görüntü Yönetmeni : Shawn Maurer Müzik : David Kitay Yapım : 2006, ABD , 83 dk.

Oyuncular

Alyson Hannigan (Julia Jones) , Adam Campbell (Grant Fonckyerdoder) , Sophie Monk (Andy) , Jennifer Coolidge (Bayan Fonckyerdoder) , Eddie Griffin (Frank Jones) , Fred Willard (Bay Fonckyerdoder) , Tony Cox (Hitch) Romantik kadınların kesinlikle seyretmek isteyeceği bir film yaparsanız erkekleri de güldürmek zorundasınız.

Tüm türler, şimdiye kadar hizmet ettikleri beyazperdenin kurbanı oldular daha önce. Korku, gerilim, casus, aksiyon… Sıra etliye sütlüye dokunmayan romantik yapımlara gelmişti diyor Buluşma Olayı’nın yapımcıları.

Rüyalarının erkeğini bulan genç bir kadının önce Kalbinin Sesini Dinle’mesi gerekmez mi? Peki ya damadın Zor Baba’yla tanışması. Birilerinin de Darısı Başıma demesi lazım. En İyi Arkadaşım Evleniyor’ken tüm bunların keyfini de sinemaseverler çıkarmalı

0 yorum:

çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video