3 Eylül 2008 Çarşamba

Kefaret - Atonement full online film izle

Tür : Dram / Romantik Gösterim Tarihi : 26 Ekim 2007 Yönetmen : Joe Wright Senaryo : Christopher Hampton , Ian McEwan (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Seamus McGarvey Müzik : Dario Marianelli Yapım : 2007, İngiltere

Oyuncular

Keira Knightley (Cecilia Tallis) , James McAvoy (Robbie Turner) , Romola Garai (Briony-18 yaşında) , Saoirse Ronan (Briony-13 yaşında) , Brenda Blethyn (Grace Turner) , Vanessa Redgrave (Yaşlı Briony) , Juno Temple (Lola) , Michelle Duncan (Fiona) 1935 yazının en sıcak günleri… On üç yaşındaki Briony Tallis, ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie’nin gizli bir şekilde flörtleşmelerine tanık olur. Çocuk aklı ile gördüklerini yanlış yorumlaması üzerine yıllarca sürecek büyük bir trajedenin yaşanmasına neden olacaktır.

O andan itibaren bir daha hiç düzelmeyecek kadar trajik bir şekilde kaderleri birbirlerine bağlanan bu üç insan da, hak etmedikleri bir kefaretin farklı şekillerde kurbanı olacaklardır.

Dört dalda Oscar adayı olan Aşk ve Gurur’un yönetmeni Joe Wright, bir başka kitap uyarlaması olan Kefaret ile yeniden romantizmin ve dramın sınırlarında dolaşıyor. Başrolde ise yine Aşk ve Gurur’da birlikte çalıştığı güzel yıldız Keira Knightley var.

0 yorum:

çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video