6 Eylül 2008 Cumartesi

Yeşil Yol - The Green Mile Online izle

Yol - The Green Mile Online izle

Www.BizdePaylastik.Blogspot.com

Tür : Dram / Fantastik
Gösterim Tarihi : 17 Mart 2000
Yönetmen : Frank Darabont
Senaryo : Frank Darabont
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall
Müzik : Thomas Newman
Yapım : 1999, ABD , 189 dk.


Oyuncular

Tom Hanks (Paul Edgecomb) , Michael Clarke Duncan (John Coffey) , Michael Jeter (Eduard Delacroix) , Doug Hutchison (Percy Wetmore) , David Morse (Brutus “Brutal” Howell) , James Cromwell (Warden Hal Moores) , Barry Pepper (Dean Stanton)
Film, yaşlı Paul Edgecomb’un arkadaşı Elanie Connelly’ e, Cold Mountain Hapishanesi’nde gardiyan olduğu uzun yıllar boyunca yaşadıklarını anlatmasından oluşuyor.

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzurevinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Hapishanedeki hücrelerinden alınan idam mahkumlarının elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına giderken yürüdükleri, bir millik yeşil yolda yaşananlara her defasında tanık olan Edgecomb, ömrü boyu unutamayacağı olaylara tanık olur.

Edgecomb, yıllar boyunca sayısız idam mahkumu nakleder. Ama hiç birisi, onu, John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı bir adam olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça ince, kırılgan ve düşünceli bir yapıya sahip olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb’un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sorması ile aralarında bir diyalog başlar.

Stephen King’in romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda, yine King’in romanından uyarlama bir başyapıt olan Esaretin Bedeli filminin de yönetmenliğini yapmış Frank Darabont oturuyor

0 yorum:

çet sohbet chat sohbet kanalları sohbet siteleri sohbet odaları sıcak videolar sex izle sıcak video